Carbon Nederland

Echt carbon fiber; géén wrap, hydropdip of ABS print! We gaan alleen voor nummer één kwaliteit, de carbon fiber sheets welke wij toepassen hebben geen oneffenheden of andere foutjes. Omdat veel van onze producten custom zijn hechten wij veel waarde aan de feedback welke we van jou krijgen, laat dit ons dan ook altijd weten!

Carbon Nederland levert haar producten aan particulieren en bedrijven. Onze klanten zitten in onder andere de autosport, auto tuning, motor/tweewieler tuning, marketing, voertuig dealers, rallycross, hobby, sim-racing en zelfs de woninginrichting.

Webshop

Onze webshop is gevuld met alle artikelen welke wij zelf ontworpen hebben en ook worden alle voorraden bijgehouden, kijk dus goed of het artikel op voorraad is als u het snel nodig hebt! Custom artikelen zullen altijd voor u ontworpen en geproduceerd worden en zijn daarom ook niet te retourneren. Alle genoemde prijzen op de webshop zijn inclusief 21% BTW.

Auto onderdelen

Mooie door ons ontwikkelde plug and play producten voor diverse fabrikanten en types...

Custom producten

Carbon producten in alle vormen, diktes, afmetingen en kleuren. Er is heel veel mogelijk! Bekijk onze voorbeelden en vraag naar de opties...

Motorfiets onderdelen

Enkele door ons ontwikkelde plug and play producten voor (vooral) universele doeleinden voor uw motorfiets...

Reclame, merchandise en overig

Uzelf of uw firma onderscheiden van de rest? Gebruik carbon producten voor de wow-factor!...

Recensies

“Super leuke sleutelhanger van goede kwaliteit!”
Rene den hartog
“Zeer goede afwerking, kwalteit en uiteraard prijs! Komt met dubbelzijdige tape als dat gewenst is.”
Lennart Bakker
“Ons logo (passion) als carbon badge laten maken. Goed contact en meegedacht om het beste resultaat te krijgen. Mooi gedetailleerd resultaat!”
Passion, the car family

Social Media

Carbon Nederland is ontstaan vanuit een hobby, zo moet het ook blijven voelen. Al het contact welke wij met de gebruikers hebben is enorm leuk en als we positieve feedback krijgen dan geeft dat natuurlijk een enorme boost! Op social media proberen wij zoveel mogelijk projecten en producten te delen.

100% kwaliteit

snelle verzending

scherpe prijzen

accuraat voorraadbeheer

BTW-nummer: NL003308253B43

Bank: NL61 KNAB 0405 7753 18

KvK-nummer: 81802196

Carbon Nederland

Beemdstraat 25

4158 EL  Deil